Видеопрезентация на МЦ Свети Димитър

Аз съм д-р Димитър Георгиев, специалист акушер-гинеколог. Искам да Ви представя Медицински център Свети Димитър, който основах преди 12 години.

С увеличаване обема на нашата дейност, възникна необходимостта от разширяване на материалната база и от 3 години създадохме втори медицински център, който се намира на уникално място, в полите на Витоша, в началото на квартал Бояна.

Медицинският център разполага с 5 кабинета, малка амбулаторна операционна, стаи за почасов престой на пациентите след манипулации и обширна чакалня. Кабинетите са оборудвани с модерни ехографи от най-висок клас, които дават възможност за извършване на 2D, 3D и 4D ехография и позволява да извършваме прецизна диагностична дейност, както в областта на акушерството и гинекологията, така и в мамологията, ендокринологията и урологията.

Медицинските специалисти, работещи в МЦ Свети Димитър са високо образовани и квалифицирани лекари, акушерки, медицински сестри, които са едно уникално съчетание от опит и младост, тъй като средната възраст на нашия персонал е 40 години.

Защо трябва да изберете нас?

Защото ние сме знаещи, можещи, експедитивни. Ще Ви спестим много време и средства. Ако имате здравословен проблем – той ще бъде решен.

Можете да бъдете сигурни, че оставяте Вашето здраве в добри ръце – клиника Свети Димитър.

Back to Top